O nas

Zaposleni v Organici  z ljubeznijo ročno izdelujemo naravno, ekološko kozmetiko za nego obraza in celotnega telesa po lastnih recepturah, ki temeljijo na najnovejših dognanjih iz področja naravne nege celotnega telesa. Znanje črpamo iz starodavnih znanj kot so ayurveda in kitajska medicina. Vsi imamo  univerzitetno izobrazbo – iz področja kemije, farmacije ali medicine.

V izdelke vnašamo mnoge naravne, ekološke, zdrave sestavine. Skrbno raziskujemo naravne vire sestavin, njihov način pridelave in zdrave učinke na telo. Ne uporabljamo škodljivih snovi, kot so različni parabeni in drugi umetni konzervansi, SLS, nevarna barvila in dišave, mineralna olja in druge komponente, ki se jih vsi z zavedanjem izogibamo.

Naš cilj je, da bi vam ponudili resnično visoko kakovostno nego, ki ima pridih tradicije in edinstvenosti. Zato ponujamo popolnoma nov pristop: skoraj vso kozmetiko za nego obraza in telesa lahko naročite samo izključno pri nas in je ne ponujamo na prodajnih mestih. S tem vam zagotavljamo svežino izdelka in še več . . . sestavine si lahko z našo pomočjo izberete tudi sami.

Naši domači, slovenski izdelki niso testirani na živalih in so primerni za vegetarijance in vegane.

Vsi zaposleni smo tudi zavezani k naravnemu, zdravemu in ekološkemu načinu življenja. Za razliko od mnogih drugih podjetij ponujamo naravne, ekološke izdelke, ki jih resnično tudi sami uporabljamo. Na voljo smo tudi za individualne nasvete glede optimalne uporabe naših izdelkov.